Todox proizvodi su prirodni dodaci ishrani, u obliku kaše, sirupa i kapsula, sa primarnom ulogom u osposobljavanju imunološkog sistema i obnovi energetskog potencijala organizma. Ako znamo da je u osnovi svakog oboljenja narušena funkcija imunog sistema i gubitak energije na ćelijskom nivou, jasno je zašto je Todoxin delotvoran kod gotovo svih oboljenja: od virusnih, bakterijskih, gljivičnih infekcija, preko alergija, astme i steriliteta, pa sve do kardiovaskularnih,autoimunih i tumorskih oboljenja.
Kao pobornici koncepta tradicionalne domaće proizvodnje, koristimo isključivo biljke koje rastu na našem prostoru, na planinskom području jugoistočne Srbije. Ne uvozimo nijednu sirovinu, biljke sami beremo i prerađujemo postupkom liofilizacije kako bismo sačuvali sva njihova lekovita svojstva. Naš proizvodni pogon prostire se na površini od preko 600 kvadratnih metara i u okviru njega se nalazi liofilizatorski centar sa uređajima za sušenje putem zamrzavanja, što je jedan od osnovnih tehnoloških postupaka u proizvodnji Todoxin preparata. Ne koristimo veštačke boje, konzervanse niti druge adititve.

Mi smo tim lekara, farmaceuta, psihologa i svih dobrih ljudi koji gaje ljubav prema biljkama i zdravim stilovima života. Negujemo konceptualni pristup u medicini koji nas vodi do tretiranja svakog organizma kao jedinstvenog. Da li znate da se veliki broj autoimunih bolesti i tumorskih oboljenja javlja kao posledica nelečenih infekcija u organizmu? Pa kako onda lečimo jedan problem? Kroz sistemsku podršku celom telu, a posebno kroz regeneraciju odbrambenih ćelija sa akcentom na NK ćelije. NK ćelije su prva linija odbrane od virusa i tumorskih ćelija.
Za određivanje pravilnog terapijskog modaliteta ključno je razumevanje nastanka zdravstvenog problema. Ako imate neki simtom ili se ne osećate dobro, pozivamo vas da se vidimo na konsultaciji gde ćemo detaljnije razgovarati o zdravstvenom problemu i odrediti terapijski program.

Verujemo da je dobra informisanost polazna tačka u borbi protiv svake disharmonije i bolesti. Kod nas možete saznati sve što vas zanima o određenom stanju ili bolesti, od toga kako nastaju, koji su najčešći simptomi i kako ih možemo tretirati. Kod nas ćete pronaći i savete kako da unapredite svoje zdravlje, bez obzira da li imate neko ozbiljno oboljenje ili jednostavno želite da živite zdravo i dugovečno.