Višedecenijski naučni rad Prim. dr. sci. Todora Jovanovića na polju imunologije rezultirao je pronalaskom preparata TODoXIN® koji je kroz svoju dugogodišnju primenu pokazao da je, kao dodatak ishrani zdravih i bolesnih, delotvoran u obnovi energetskog balansa i jačanju imunološkog sistema ljudskog organizma. Nije važno vreme koje je preostalo! Važno je ono što uradite sa tim vremenom! Kada se odlučite da primenite TODoXIN®, prvo ćete primetiti poboljšanje u smislu povećanja energije, poboljšanja kvaliteta života i opšte dobrobiti. Kod primene TODoXIN® , nemoguće je davati bilo kakve prognoze i/ili garancije.

Kako deluje TODoXIN®?

Biljne supstance koje sadrži TODoXIN® svojim delovanjem uspostavljaju imnuoreaktivnost bolešću zahvaćenih tkiva. Aktivan uticaj biljnih supstanci ogleda se u regeneraciji i revitalizaciji imunokompetentnih ćelija, naročito ćelija prirodnih ubica NK (natural killers) i LAK (lymphokine-activated killers)-limfokinom aktiviranih ćelija ubica. NK su ćelije prirodne ubice svega onoga što predstavlja strano telo u organizmu, dok su LAK podvrsta NK ćelija i oni su glavni nosioci odbrambrene funkcije organizma. LAK ćelije luče sve one materije – limfokine, citokine, interleukine, interfreone i druge komunikacione materije, koje su neophodne za pravilno funkcionisanje imunokompetentnih ćelija i kompletnog imunskog sistema.

Šta je TODoXIN®?

TODoXIN® je potpuno prirodni preparat, na bazi meda i svežih integralnih korovskih biljaka, proizvedenih na ekološki čistim prostorima. Ne sadrži nikakve veštačke sastojke, niti konzervanse. TODoXIN® i njegove varijante pomogli su hiljadama obolelih ne samo od kancera, nego i od AIDS-a, leukemije, raznih oblika herpesa, hepatitisa, hroničnog umora, reumatskog artritisa…

TODoXIN® proizvodni pogon