Verujemo da je dobra informisanost polazna tačka u borbi protiv svake disharmonije i bolesti. Kod nas možete saznati sve što vas zanima o određenom stanju ili bolesti, od toga kako nastaju, koji su najčešći simptomi i kako ih možemo tretirati. Kod nas ćete pronaći i savete kako da unapredite svoje zdravlje, bez obzira da li imate neko ozbiljno oboljenje ili jednostavno želite da živite zdravo i dugovečno.

Pitajte nas sve što vas zanima, tu smo za vas!

Ovde možete pronaći listu bolesti koje se uspešno tretiraju Todox proizvodima, kao i odgovore na često postavljena pitanja u vezi određenog zdravstvenog problema. Za razumevanje terapijskog modaliteta koji će dovesti do najboljih rezultata važno je da se informišemo o tome šta predstavlja neka bolest, koji su uzroci koji do bolesti dovode, kao i po kojim simptomima možemo bolest prepoznati.

Niste pronašli ono što vas zanima?

Možete nam postaviti pitanje ovde


Pogledajte našu bazu video materijala

Živa reč glasnije se čuje, a naše delo, naša vizija i naši rezultati zaslužuju da za njih čuje što veći broj ljudi.

Kroz serijal video snimaka pričamo o svim pojedinostima našeg rada, o razlozima nastanka najčešcih zdravstvenih problema, o mogućim rešenjima pomoću lekovitih biljaka, o ishrani i svim drugim aspektima zdravih stilova života.