Todoxin

Prodavnica

Uživo/online konsultacije

Zakažite savetovanje sa našim stručnim timom

Kardiolog leči srce, pulmolog pluća, endokrinolog žlezde, ali je odavno postalo jasno da jedino ako posmatramo i tretiramo organizam u celini, možemo doći do izlečenja.

Iskustva naših korisnika su naši rezultati koji jasno govore da rešenje leži u integrativnoj medicini:

– medicini koja ujedinjuje konvencionalnu i (pogrešno pokrštenu) alternativnu medicinu;
– medicini koja spaja lekove i biljke;
– medicini u kojoj se sa čovekom razgovara, osluškuju se njegovi problemi i traže rešenja za njih.

To je pristup koji mi zastupamo.

Zašto je Todoxin tako delotvoran?

Može se učiniti čudno stručnjaku, pa čak i laiku, kako to da je Todoxin tako delotvoran i kod kancera, i kod autoimunih bolesti, alergija, virusnih, bakterijskih i gljivičnih oboljenja, kardiovaskularnih bolesti, pa čak i kod steriliteta.

Todoxinovi programi deluju na nivou svake ćelije u organizmu, revitalizuju je, vraćajući joj snagu i energiju. Ako znamo da je u osnovi većine bolesti disbalans imunog sistema, udružen sa gubitkom energije na ćelijskom nivou, onda postaje jasno zašto je Todoxin tako delotvoran.

I dok drugi uvoze sirovine (jer je tako lakše i jeftinije), mi sami sprovodimo i kontrolišemo ceo proizvodni postupak: od branja biljaka, mlevenja, preko liofilizacije do finalnog proizvoda.

Samo tako smo sigurni da će biljke sačuvati svoj puni lekoviti potencijal i da će do korisnika stići kvalitetan i efikasan proizvod.

Zakažite konsultaciju sa našim stručnim timom

Samo nemojte koristiti Todoxin na svoju ruku!

Pre početka primene Todoxinovih proizvoda, zakažite konsultaciju sa našim stručnim timom  pozivom na brojeve +381 69 23 22 618 i +381 69 122 61 40.

Konsultaciju treba da zakaže svako kome je stalo do ozdravljenja ili unapređenja zdravlja prirodnim putem, pomoću lekovitih biljaka.

Konsultacije traju 45min – 60min. Konsultacije se održavaju svakog radnog dana u Beogradu, u ul. Kneza Danila br.8. Tokom konsultacije detaljnije razgovaramo o Vašim zdravstvenim problemima, o načinu na koji Vam Todoxin može pomoći, o ishrani kao važnom koraku na putu ka ozdravljenju.

Cena konsultacije je 2.000 din.

Ukoliko zovete iz inostranstva, konsultacije se obavljaju putem video poziva (Viber ili WhatsApp). Todoxinove proizvode šaljemo širom sveta.

Konsultacija sa našim stručnim timom nije zamena za lekarski pregled, niti je primena Todoxinovih proizvoda zamena za lekove.