AUTORSKA PRAVA

Korišćenjem bilo kog dela www.todoxin.com sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem www.todoxin.com sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Nijedan deo www.todoxin.com sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje ciljeva koji su u suprotnosti sa poslovanjem Todox zdrave hrane doo.

Privredno društvo Todox zdrava hrana doo korisnicima sajta, u dobroj nameri, u skladu sa etičkim kodeksom i dobrom poslovnom praksom obezbeđuje korišćenje sadržaja www.todoxin.com sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje www.todoxin.com sajta ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Sajt www.todoxin.com sastoji se od vlastitih sadržaja i sadržaja korisnika i svi sadržaji se objavljuju u dobroj veri. Sve sadržaje www.todoxin.com sajta koristite na vlastitu odgovornost i privredno društvo Todox zdrava hrana doo se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem sadržaja www.todoxin.com sajta.

Pristup www.todoxin.com sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je licima bilo kog uzrasta.

Privredno društvo Todox zdrava hrana doo polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava www.todoxin.com sajta i podložno je podnošenju tužbe zbog povrede autorskog ili srodnog prava ili postojanja ozbiljne pretnje da će pravo biti povređeno.

Todox zdrava hrana doo ima isključivo pravo da štiti integritet svog dela, i to naročito da se suprotstavlja izmenama svog autorskog dela od strane neovlašćenog lica, da se suprotstavlja javnom saopštavanju svog dela u izmenjenoj ili nepotpunoj formi, da daje dozvolu za preradu svog dela.
Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (privredno društvo Todox zdrava hrana doo) smatra se kršenjem autorskih prava i predstavlja privredni prestup za koji privredni prestup je zakonom propisana novčana kazna od 100.000,00 dinara do 3.000.000,00 dinara.

Ukoliko smatrate da je www.todoxin.com sajt na bilo koji način povredio vaša autorska i srodna prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti navoda pritužbe.

Privredno društvo Todox zdrava hrana doo na sajtu www.todoxin.com linkove objavljuje u svemu u skladu sa principima etičnosti, dobroj veri i ciljevima poslovne politike i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje koji figuriraju izvan portala.

Privredno društvo Todox zdrava hrana doo se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.todoxin.com sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Privredno društvo Todox zdrava hrana doo zadržava pravo da na sajtu www.todoxin.com bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama www.todoxin.com sajta može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu.

 

 

POLISA PRIVATNOSTI

“Todox zdrava hrana doo” svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo profesionalno, u skladu sa Zakonom o Elektronskoj Trgovini (Sl.Glasnik Republike Srbije, br. 41/2009) i Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl. glasnik Republike Srbije, br. 87/2018)

Posetom našeg sajta i/ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti.

“Todox zdrava hrana doo” se obavezuje da štiti Vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom Privatnosti opisanom ispod:

• O Nama
• Koje informacije prikupljamo
• Korišćenje informacija
• Sigurnost podataka
• Ko još može videti vaše informacije
• Vaša pitanja
• Kontaktirajte nas

O NAMA:

Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu www.todoxin.com je kontrolisana od strane Todox zdrava hrana doo kompanije registrovane u Srbiji, sa sedištem u Beogradu, Batajnički drum 23.

Kada napravite porudžbinu ili na drugi način komunicirate sa www.todoxin.com sajtom, Todox zdrava hrana doo ima pravo da od Vas traži određene informacije u cilju realizacijeporudžbine (Ime i Prezime, broj telefona, adresu, kontakt, i sl.) Takođe, Todox zdrava hrana doo ima pravo čuvanja liste proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste kupili, kao i pravo da evidentira Vaše navike prilikom posete našem sajtu, npr. koje ste stranice posećivali i sl.

Pogledajte primere kako informacije mogu biti prikupljene od strane privrednog društva Todox zdrava hrana doo:

Informacije koje Vi ostavljate nama: Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posete našem sajtu ili koje nam Vi dostavite na bilo koji drugi način (email-om ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom porudžbina (putem sajta ili putem telefona), pretragom na našem sajtu, pristupom Vašem nalogu ili tokom ostavljanja komentara, odnosno pisanja Vašeg mišljenja o proizvodima.

Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo „cookies“ (objašnjenje na Google) kako bismo prikupili određene informacije kada vaš Web Browser pristupa www.todoxin.com sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv Vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takođe, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja meri i sakuplja informacije o vašoj sesiji, dužinu posete određenim stranicama, klikove i drugo.

Facebook prikupljanje podataka:

Posedujemo skriptu koja vrši analizu posete, posetilaca, njihove radnje na sajtu sa ciljem što boljeg korisnickog iskustva ( user expirience ) sa naše strane i što boljeg plasiranja oglasa našim korisnicima.

Todox zdrava hrana doo podatke prikupljena na napred navedene načine ne plasira trećim licima, niti ih prodaje. Sve prethodno navedeno je u cilju što boljeg promovisanja poslovanja Todox zdrave hrane doo.

KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE:

Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti. Informacije mogu biti upotrebljene za:
1. Proveru i isporuku porudžbina
2. Pružanje podrške kupcu
3. Pomoći pri sprečavanju prevara (provera kreditne kartice)
4. Vođenje vaše istorije kupovine

Prilikom kreiranja naloga na www.todoxin.com ili kreiranja narudžbine saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

SIGURNOST PODATAKA:
Vaša bezbednost je garantovana jer Todox zdrava hrana doo koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti Vaše podatke prilikom posete sajtu ili kupovini kod nas.

KO JOŠ MOŽE VIDETI VAŠE PODATKE
Pored ovlašćenih zaposlenih u Todox zdrava hrana doo, Vaše podatke nekoj od kurirskih službi u slučaju porudžbine određenih artikala, kako bi bili u mogućnosti da isporučimo robu, ili našoj marketinškoj agenciji, koja Vaše podatke može koristiti isključivo u svrhe analiza i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge. Dodatno, određene Vaše informacije mogu biti prosleđene ovašćenom državnom organu na njihov eksplicitni zahtev.

VAŠA PITANJA:
Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za Todox zdrava hrana doo, Polisu Privatnosti ili ste već poslali informacije koje ne želite da se koriste u svrhe prethodno opisane ,odnosno ukoliko i ste poslali netačne podatke, molimo Vas da nas kontaktirate na adresu iz kontakta na sajtu, ili putem telefona +381 11 33 41 622 ili email-om kontakt@todoxin.com i informacija će biti ispravljena čim pre ili uklonjena na Vaš zahtev.
Ukoliko smatrate da ova polisa ne zadovoljava, ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo Vam pomogli i razrešili Vaš problem.

PODRŠKA I REKLAMACIJE:

Bilo koji problem vezan za proizvod kupljen u našoj online prodavnici možete rešiti kontaktom na bilo koji od dole navedenih podataka:
• Emailom na reklamacije@todoxin.com
• Poštom na Todox zdrava hrana doo, Batajnički drum 23, Beograd, Srbija
• Telefonom na +381 11 33 41 622