Ponuda i cene na sajtu ažuriraju se na dnevnom nivou. Razlika i između cena istaknutih na Online Shop-u i cena istaknutih u maloprodajnim objektima je moguća i do razlike u ceni dolazi u slučaju vremenski ograničenih akcija koje važe samo u maloprodajnim objektima, odnosno samo na Online shop-u.

Rok Isporuke

se potvrda o porudžbini šalje na Vašu e- mail adresu.. Ukoliko je Vaša porudžbina dostupna, bićete obavešteni elektronskim putem. Nakon toga Vaš paket možete očekivati u narednih 5 radnih dana. U suprotnom, a kako postoji mogućnost da usled velikog interesovanja i potražnje artikala koji se nalaze u Vašoj korpi, tj. čine sadržaj Vaše porudžbine, željeni artikli ne bude isporučeni zbog ograničenog lagera istog, Vi ćete biti obavešteni o tome u roku od 2-3 dana od dana prijema porudžbine, putem e-mail adrese.

Todox zdrava hrana doo, kao prodavac i isporučilac, ne snosi odgovornost ukoliko zbog velikog interesovanja i potražnje artikala, koji artikli čine sadržaj Vaše porudžbine, željeni artikli ne budu isporučeni zbog ograničene količine istih, pod uslovom da Vas blagovremeno obavesti, tj. u roku od 2-3 dana od dana prijema porudzbine.

Preuzimanje pošiljke

Firma koja vrši dostavu robe za firmu Todox zdrava hrana doo je Bex express kurirska služba.

Kuriri pošiljke isporučuju na adresu u periodu od 08h do 17h. Kurir je dužan obavestiti primaoca bez odlaganja da je pošiljka prispela i staviti mu je na raspolaganje kako je ugovoreno. S tim u vezi, kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajeno je da vas kurir kontaktira na broj telefona koji ste ostavili, najčešće u vidu sms poruke. Vrlo je važno da budete dostupni na broj telefona koji ostavite kako bi se izbegla mogućnost vraćanja pošiljke.

Todox zdrava hrana doo ne odgovora za gubitak ili oštećenje pošiljke, te za štetu nastalu zbog zadocnjenja.

Isporuka

Isporuka je trenutno moguća samo na teritoriji Srbije.

Načini plaćanja

Plaćanje kupljenih proizvoda je moguće na dva načina: 1. Pouzećem (gotovinski) prilikom preuzimanja i 2. Virmanom, uplatom na naš tekući račun.

PODACI PRODAVCA:

Todox zdrava hrana doo Batajnički drum 23, Beograd – Zemun

PIB: 110689829 Šifra delatnosti: 1086 Matični broj: 21376418

Telefon: +381 11 33 41 622; +381 11 33 41 644; +381 69 23 22 618 Email: kontakt@todoxin.com; Web: www.todoxin.com