Todoxin

*Iskoristite popust od 20% i obezbedite vašoj koži tretman kakav zaslužuje!*

 

Pravilan izbor kreme za lice ključan je faktor za besprekoran izgled kože.

 

Ako se još uvek niste upoznali sa Heba anti age regenerativnim kremama, sada je pravi trenutak za to.

Pre nešto više od godinu dana nastala je linija Heba anti age krema. Za vrlo kratko vreme Heba kreme osvojile su simpatije mnogih dama kojima je lepo i negovano lice jedan od prioriteta.

 

Heba anti age kreme prilagođene su tipu kože, pa se tako možete odlučiti za Heba kremu za normalnu i suvu kožu ili za Heba kremu za mešovitu i masnu kožu.

 

Heba krema za normalnu i suvu kožu smanjuje vidljivost već postojećih bora i sprečava nastanak novih. Zahvaljujući kombinaciji devičanskog ulja konoplje, žutog noćurka i nevena dubinski hrani i neguje kožu, održava njenu svežinu, mladalački izgled i hidratantnost.

 

Heba krema za mešovitu i masnu kožu efikasno reguliše lučenje sebuma, održava hidratantnost kože, smanjuje vidljivost finih bora i deluje preventivno na stvaranje novih. Kombinacija organskog ulja oraha, jojobe i semenki grožđa čini ovu kremu posebno efikasnom kod žena sa problematičnom kožom lica.

 

Kao što ste već navikli da nijedan naš proizvod ne sadrži konzervanse i druge hemijske supstance, tako se i sastav Heba anti age krema bazira na sirovinama organskog porekla, bez veštačkih mirisa, parabena i lanolina.

Iskoristite popust od 20% i obezbedite vašoj koži tretman kakav zaslužuje!

Popust traje do 20.06.2021.godine.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.