TODoXIN emulzija

750,00 rsd

Lice otkriva ono što duša skriva. Na koži se odražava stanje unutrašnjih organa, a kako je najveći čulni organ, koža reaguje na sve spoljne nadražaje. Podstaknuti kožu da sama vrši svoju funkciju znači vratiti joj prirodnu lepotu i sjaj.Upotrebom preparata, koža postaje meka, elastična i glatka.

Kategorije: ,

-Originalna receptura
-Domaća proizvodnja bez upotrebe aditiva i konzervanasa
-Višedecenijska tradicija
-Zadovoljni korisnici

Svakodnevnom primenomTODoXIN emulzija na prirodan način podstiče metaboličke procese u koži koji uspostavljaju balans kože, vraćaju joj prirodnu vitalnost, elastičnost, mekoću i sjaj. Podstaknuti kožu da sama vrši svoju funkciju znači vratiti joj prirodnu lepotu i sjaj. Na koži se odražava stanje unutrašnjih organa, a kako je najveći čulni organ, resorpcija lekovitih biljaka koja se putem kože odvija, od neprocenjivog je značaja. Namenjena je svim tipovima kože.

Ulja nevena, zove, bosiljka i kantariona imaju antiseptičko, protivupalno i antigljivično dejstvo te je primena emulzije u kombinaciji sa TODoXIN kremom posebno preporučljiva kod:

-ekcema;
-labijalnog i genitalnog herpesa;
-herpes zostera;
-psorijaze;
-gljivičnih infekcija kože i nokatne ploče i drugih kožnih oboljenja.

 

Način upotrebe:

Pre svake upotrebe emulzije, mesto primene detaljno očistiti. Emulziju nanositi na suvu i čistu kožu, više puta u toku dana, utrljavanjem, blagim kružnim pokretima.