TODoXIN br.2 napitak

590,00 rsd

Biljni ekstrakti TODoXIN-a br.2 predstavljaju selektivne citostatike koji na tumorske ćelije deluju i aktivno i pasivno.

Kategorija:

-Originalna receptura
-Domaća proizvodnja bez upotrebe aditiva i konzervanasa
-Višedecenijska tradicija
-Zadovoljni korisnici

Aktivni sastojci TODoXIN br. 2 napitka su maslačak i Aloja arborescens, koja ima antimikrobno, antioksidativno, imunostimulatorno i antiproliferativno dejstvo. Sprovedene su brojne kliničke studije koje su potvrdile pozitivne efekte primene ove biljke kod onkoloških bolesnika. Jednu takvu studiju sproveo je tim italijanskih lekara na uzorku od 240 onkoloških pacijenata sa uznapredovalom bolešću (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19368145?dopt=Abstract).

 

Aktivan uticaj TODoXIN-a br.2 ogleda se u regeneraciji i revitalizaciji imunokompetentnih ćelija, naročito NK ćelija, podvrste limfocita koja se ciljano bori protiv tumorskih ćelija. Osim što deluju na tumorske ćelije, NK ćelije luče i interferon gama koji pospešuje imunološki odgovor. Davne 1989. godine, na Karolinska institutu u Stokholmu, sprovedena su ispitivanja Todoxinovih preparata, pri čemu su REZULTATI pokazali da je Todoxin snažan aktivator ljudskih NK ćelija, osposobljavajući ih da uništavaju tumorske ćelije.

 

Primena se preporučuje:

-Deci koja boluju od bilo kog oblika tumorskih oboljenja;

-Odraslim onkološkim bolesnicima kojima je zbog prirode bolesti, ili drugih razloga, otežano gutanje kapsula;

-Uz konsultaciju sa lekarom, koristi se tokom hemoterapije, radioterapije ili drugih oblika lečenja i nije zamena za njih;

Način upotrebe:

Odrasli: 3 x 2 supene kašike u toku dana, pola sata pre obroka;

Deca starija od 6 godina: 3 x 1 supenu kašiku u toku dana, pola sata pre obroka;

Deca mlađa od 6 godina: doziranje po šemi prema uzrastu (dobija se uz preparat).

 

Napomena:

Dosadašnja iskustva pokazuju da su najbolje rezultate imali pacijenti koji su započeli primenu Todoxina br. 2 odmah po postavljanju sumnje na tumorsko oboljenje.