Srbiji sa srećom

1.000,00 rsd

Integrativna medicina? Zašto da ne! Spojiti klasičnu medicinu, tradicionalnu medicinu, samopomoć i ogromno iskustvo u radu sa mnogim ljudima. Trka za novim i tuđim odbija čoveka od starog, proverenog i onog svog, predanjskog.

Kategorija:

Integrativna medicina? Zašto da ne! Spojiti klasičnu medicinu, tradicionalnu medicinu, samopomoć i ogromno iskustvo u radu sa mnogim ljudima. Trka za novim i tuđim odbija čoveka od starog, proverenog i onog svog, predanjskog. Vratimo se pravoslavlju, svojoj veri i svojim korenima.

Upoznajmo sebe, jer onaj ko ne zna odakle je – neće znati ni kuda ide. Pristup koji nudi ova knjiga obuhvata više pravaca, budući da ni bolest nije ograničena samo na jedan organ, već deluje na celog čoveka. Preporučuju se prirodna sredstva, proverena i ispitana na izuzetno uglednim ustanovama u svetu, promena načina življenja i prelazak na hranu koja je prikladna ovdašnjem čoveku, recepti za preparate koji sami pravite i briga o zdravlju duše i duha.

Ovde se ne govori samo o tome kako lečiti, već i kako sprečiti. Želja je bila da svako nađe barem nešto što će mu pomoći da se sačuva ili da se izbavi.