Program za prevenciju alergija

5.190,00 rsd

UZ POMOĆ TODOXINOVIH PREPARATA, OSLOBODITE SE STRAHA OD ALERGIJA!

Sigurno ste se bar jednom susreli sa neprijatnim simptomima ALERGIJE i razmišljali kako da ih se rešite. Najjači adut u borbi protiv alergija je energično jačanje imunobiološkog sistema. TODoXINOVI preparati na vrlo efikasan način jačaju inicijalni imunitet, osposobljavaju imunokompetentne ćelije i na taj način pomažu u BORBI PROTIV ALERGIJA. Zaboravite da ste ikada imali ekcem, urtikariju, alergijsku kijavicu, gušenje, sinuzitis.

Kategorija:

-Originalna receptura
-Domaća proizvodnja bez upotrebe aditiva i konzervanasa
-Višedecenijska tradicija
-Zadovoljni korisnici

 

Učestalost alergijskih bolesti u svetu je u dramatičnom porastu u poslednjih nekoliko decenija, te se slobodno može govoriti o alergijama kao vidu moderne epidemije. Prema podacima SZO stotine miliona osoba u svetu pati od alergijskog rinitisa, dok oko 300 miliona osoba boluje od alergijske astme i taj broj je u konstantnom porastu. Najjači adut u borbi protiv alergija je energično jačanje imunobiološkog sistema. Organizam treba osposobiti da pruži odgovarajuću imunu reakciju na svaki naredni napad alergena.

 

Todoxinov program protiv alergije se preporučuje svim osobama koje pate od bilo kog oblika alergijskih reakcija. Ukoliko je reč o sezonskoj alergiji, primena programa se preporučuje 6 nedelja pre očekivanih simptoma.

Paket sadrzi: Todoxin br. 1 kaša  ( 2 kom ), Todoxin br. 1 kapsule ( 1 kom ), Todoxin br. 4 kapsule ( 1 kom), Todoxin krema (1 kom) i Todoxin Balkanski eliksir (1 kom).