HEBA krema za normalnu i suvu kožu

2.000,00 rsd

Anti age regenerativna krema za normalnu i suvu kožu, na bazi organskog ši butera, obogaćena devičanskim uljem konoplje, žutog noćurka i nevena, koenzimom Q10 i hijaluronskom kiselinom, dubinski hidrira kožu čineći je glatkom i mekom na dodir.

Kategorija:

Anti age regenerativna krema za normalnu i suvu kožu, na bazi organskog ši butera, obogaćena devičanskim uljem konoplje, žutog noćurka i nevena, koenzimom Q10 i hijaluronskom kiselinom, dubinski hidrira kožu čineći je glatkom i mekom na dodir. Smanjuje vidljivost postojećih bora i sprečava nastanak novih, hrani i neguje kožu, održava hidratantnost, vraća koži svežinu i blistavost.

Svedoci smo da u eri industrijalizacije i komercijalizacije kvalitet proizvoda ostaje u senci ostvarenja što boljeg profita. Za izradu se koriste jeftine sirovine koje vrlo često negativno utiču na stanje kože ali i organizma u celini. Zato smo odlučili da sve naše dame obradujemo potpuno novom linijom proizvoda, Anti age regenerativnim kremama koje ne sadrži nikakve veštačke sastojke, paraben niti lanolin, pa čak ni veštačke mirise.

Krema se nanosi ujutru i uveče, na očišćenu i suvu kožu lica, utrljavanjem kružnim pokretima uz blagu masažu.

Budite sigurni da ste vašoj koži obezbedili najbolje.