Todoxin

Prodavnica

TODoXIN®

Šta je TODoXIN®?

TODoXIN® je prirodni preparat za jačanje imuniteta, nastao kao rezultat višedecenijskog naučnog rada Prim. dr sci. Todora Jovanovića na polju imunologije i virusologije. Kroz svoju dugogodišnju primenu, preparat TODoXIN® je pokazao, da je kao dodatak ishrani zdravih i bolesnih, delotvoran u obnovi energetskog balansa i jačanju imunološkog sistema ljudskog organizma.

TODoXIN® preparati se proizvode u obliku kaše, kapsula i sirupa, od svežih integralnih lekovitih biljaka, uzgajanih na ekološki čistim prostorima. Domaća, tradicionalna proizvodnja bez veštačkih boja, konzervanasa i drugih aditiva garantuje kvalitet, sigurnost i bezbednost proizvoda.

TODoXIN® i njegove varijante pomogli su hiljadama obolelih od kancera, AIDS-a, leukemije, raznih oblika herpesa, ekcema, alergija, hepatitisa, kardiovaskularnih oboljenja, hroničnog umora, epilepsije, multiple skleroze, dijabetesa, reumatoidnog artritisa i drugih autoimunih oboljenja.

Svi TODoXIN® preparati su registrovani i upisani u bazu podataka Ministarstva zdravlja Srbije. Stručno mišljenje, kategorizacija i odobrenje deklaracije izdao je Farmaceutski fakultet Univerziteta u Beogradu. Ispitivanja zdravstvene ispravnosti proizvoda (biohemijske, toksikološke i mikrobiološke analize) izvršena su u Gradskom zavodu za javno zdravlje u Beogradu.

Kako deluje
TODoXIN®?

Efikasnost TODoXIN® preparata proizilazi iz sinergije farmakoloških dejstava odabranog lekovitog bilja. Aktivan uticaj biljnih supstanci koje sadrži TODoXIN® ogleda se u regeneraciji i revitalizaciji odbrambenih ćelija, naročito ćelija prirodnih ubica – NK (natural killers). NK ćelije su posebna grupa limfocita koje imaju prvorazrednu ulogu u odbrani organizma od virusa i tumorskih ćelija. Dovoljan broj vitalnih NK ćelija osnova je dobrog imuniteta.

Vreme je za
TODoXIN®!

Nije važno vreme koje je preostalo! Važno je ono što uradite sa tim vremenom! Kada se odlučite da primenite TODoXIN®, prvo ćete primetiti poboljšanje u smislu povećanja energije, poboljšanja kvaliteta života i opšte dobrobiti. O delotvornosti i učinkovitosti TODoXIN® preparata najbolje svedoče iskustva brojnih zadovoljnih korisnika.

TODoXIN®
Proizvodni pogon

Primenom strogih svetskih standarda, principa dobre proizvođačke prakse, inovativne tehnologije i najnovijih saznanja iz oblasti dijetetike i medicine, po originalnoj recepturi Prim. dr sci. Todora Jovanovića, proizvode se TODoXIN® preparati u proizvodnom pogonu koji se prostire na površini od preko 600 kvadratnih metara. U okviru proizvodnog pogona nalazi se i liofilizatorski centar sa sedam uređaja za sušenje putem zamrzavanja, što je jedan od osnovnih tehnoloških postupaka koji se koristi prilikom izrade TODoXIN® preparata.