Korona virus – ima li mesta panici?

Od početka godine mediji ne prestaju da nas izveštavaju o stalnom porastu broja obolelih i umrlih od posledica korona virusa. Bilo koju informativnu emisiju da gledate, bilo koje novine da prelistate sačekaće vas brojke koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim: više od 400 preminulih, više od 17. 000 zaraženo, 2.000 ljudi u kritičnom stanju… Strah i panika su postali još intenzivniji od kada je stigla vest da je Svetska zdravstvena organizacija proglasila vanrednu situaciju kao i to da je virus vrlo verovatno stigao u naš region, te je potpuno razumljivo što smo od vas dobili toliko zahteva i pitanja u vezi prevencije i najboljeg načina zaštite od infekcije ovim virusom.

Poznato je da su biološki agensi i ranije korišćeni kao vrlo moćno oružje za slabljene ekonomije jedne države u usponu, te je ovakva situacija pogodno tlo za razvoj raznih „teorija zavere“. Snagu ne treba rasipati na razmatranje istinitosti takvih pretpostavki, niti treba živeti u iracionalnom strahu. Energiju treba usmeriti na prevenciju: izbegavati direktan kontakt sa osobama koje imaju znake respiratorne infekcije (kijanje, kašljanje) i što kraće boraviti u zatvorenim prostorima gde je prisutan veliki broj ljudi.

Imuni sistem je glavni adut u borbi protiv svih virusnih infekcija, pa tako i protiv korona virusa. Najbolji način jačanja imunog sistema jeste unošenje prirodnih vitamina u vidu voća i povrća. U današnje vreme ne možemo biti sigurni u kvalitet, poreklo i način uzgajanja takvih namirnica što ih obesmišljava kao najbolje izvore vitamina.

U toku svog višedecenijskog postojanja Todoxinovi proizvodi su se dokazali kao najefikasnije prirodno oružje protiv mnogih globalnih pretnji koje su se kroz vreme smenjivale: AIDS (sida), SARS, MERS, ebola, svinjski i ptičji grip… Zahvaljujući rezultatima koji su postizani, primena Todoxina premašila je granice evropskog kontinenta, posebno na teritoriju Južnoafričke Republike, gde je i bio skoncentrisan najveći broj inficiranih. Tako su formirani sanatorijumi u Kejptaunu i Durbanu gde su svi oboleli bili uspešno tretirani Todoxinovim proizvodima.

Na vašu inicijativu, i ovog puta smo pripremili specijalan protivvirusni program Todoxinovih prirodnih preparata koji ima za cilj:

  1. umnožavanje broja odbrambenih ćelija kao glavnih faktora imunog sistema;
  2. snabdevanje organizma prirodnim vitaminima iz sirovina proverenog porekla i kvaliteta;
  3. osposobljavanje organizam za odbranu od svih vrsta virusa koji dovode do respiratornih tegoba (korona virus, virus gripa i drugi).

Program podrazumeva primenu „udarnih doza“ sledećih Todoxinovih preparata:

Kupovinom kompletnog programa, poklanjamo vam 10 % popusta.

Preparati se piju pre jela, u dozama prilagođenim telesnoj težini (detaljnija uputstva se dobijaju prilikom kupovine). Radi postizanja što boljih rezultata preporučuje se primena preparata tokom 6 nedelja u kontinuitetu. Preparati su 100% prirodni, bez aditiva i konzervanasa, mogu ih koristiti i zdravi i bolesni, jer ne daju interreakciju sa drugim lekovima.

Sve Todoxinove preparate možete kupiti u Beogradu, ul. Kneza Danila br.8 ili ih poručiti na kućnu adresu.

Telefoni za informacije i porudžbine: +381 69 23 22 618; 011 33 41 622 i 011 33 41 644.