Za sve je kriva jedna

Mapa imunog sistema i jedna vizija

Osnivač Todoxina je Prim. dr sci. Todor Jovanović, koji je svoj dugogodišnji naučnoistraživački rad posvetio imunologiji i virusologiji. Dao je veliki doprinos razumevanju mnogih metaboličkih i imunoloških procesa u ljudskom oranizmu, mnogo pre nego što je svet počeo da se bavi ovim temama. Kao rezultat višedecenijskog rada Prim. dr sci. Todora Jovanović nastala je Mapa imunobiološkog sistema kao osnova za razumevanje imunoloških procesa u telu i prvi Todoxin proizvod, kao odgovor na potrebu za podsticanje ćelija koji su prirodne ubice virusa i tumorskih ćelija. Prvu potvrdu o učinkovitosti Todoxin je dobio na Karolinska Institutu u Stokholmu, 1989. god.
Doktor Todor je oko sebe okupio tim stručnih ljudi koji su nastavili da razvijaju recepture i koji dele viziju borbe za očuvanje zdravlja konceptualnim putem.

Detaljno o Mapi imunog sistema možete pogledati ovde.

Delo pravog vizionara koje traje preko 40 godina

Prim. dr sci. med.Todor Jovanović posvetio je svoj dugogodišnji naučnoistraživački rad imunologiji i virusologiji i dao veliki doprinos razumevanju mnogih metaboličkih i imunoloških procesa u ljudskom organizmu. Autor je više knjiga, članaka i studija iz oblasti medicinskih nauka i nekoliko praktičnih priručnika o ishrani i održavanju zdravlja.
Višedecenijski naučni rad na polju imunologije rezultirao je pronalaskom preparata Todoxin, koji je kroz svoju dugogodišnju primenu pokazao da je, kao dodatak ishrani zdravih i bolesnih, delotvoran u obnovi energetskog i imunološkog balansa ljudskog organizma.
Svoja naučna istraživanja sprovodio je na uglednim svetskim institutima, klinikama i labaratorijama i bio saradnik eminentnim svetskim naučnicima iz oblasti HIV/AIDS i kanceroznih oboljenja.

Ispitivanja delotvornosti preparata TODOXIN izvršena su u:

– Nacionalnom institutu za rak /National Cancer Institute/ Betezda, Vašington, SAD,
– Karolinškom institutu – Odsek za imunologiju /Karolinska Institutet – Department of Immunology/profesori Sven Briton i Mikael Jondal,
– Tehnical Service Laboratories, Misasaga – Ontario, Kanada,
– Saveznom institutu za ispitivanje životnih namirnica /Bundesanstalt fur Libensmitteluntersuchung in Graz/Grac, Austrija,
– Medicinskom fakultetu Univerziteta u Londonu– Odsek za virusologiju/ University College London Medical School- Department of Virology/ – prof.R.S. Teder.

U ovim ustanovama TODOXIN je prošao sve tri faze ispitivanja koje se zahtevaju za lekove ili pomoćna lekovita sredstva – higijenska, toksikološka i klinička ispitivanja.