ISPORUKA I NAČINI PLAĆANJA

Ponuda i cene na sajtu ažuriraju se na dnevnom nivou. Razlika u ceni između Online Shop-a i maloprodajnih objekata se može desiti u slučaju vremenski ograničenih akcija, koje su zastupljene samo u maloprodajama, ili samo na Online shopu.

Rok Isporuke

Nakon Vaše potvrde, porudžbina je sistemski prosleđena službi internet prodaje, dok je potvrda o porudžbini poslata na Vaš navedeni mail. Ukoliko je Vaša narudžbina dostupna, mi ćemo Vas obavestiti putem maila. Nakon toga Vaš paket možete očekivati u narednih 5 radnih dana. U suprotnom, kako postoji mogućnost da usled velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude isporučen zbog ograničenog lagera istog, vi ćete biti obavešteni u roku putem maila.

Preuzimanje pošiljke

Firma koja vrši dostavu robe za firmu Todox zdrava hrana doo je Bex express kurirska služba. Kuriri pošiljke donose na adresu u periodu od 08h do 17h. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajeno je da vas kurir kontaktira na broj telefona koji ste ostavili, najčešće u vidu sms poruke. Vrlo je važno da budete dostupni na broj telefona koji ostavite kako bi se izbegla mogućnost vraćanja pošiljke.

Isporuka

Isporuka je trenutno moguća samo na teritoriji Srbije.

Načini plaćanja

Plaćanje kupljenih proizvoda je moguće na dva načina:
1. Pouzećem (gotovinski) prilikom preuzimanja i
2. Virmanom, uplatom na naš tekući račun.

PODACI PRODAVCA:

Todox zdrava hrana doo
Batajnički drum 23, Beograd – Zemun

PIB: 110689829
Šifra delatnosti: 1086
Matični broj: 21376418

Telefon: +381 11 33 41 622; +381 11 33 41 644; +381 69 23 22 618
Email: kontakt@todoxin.com; Web: www.todoxin.com