DRUGI BROJ časopisa „DOKTOR TODOR SAVETUJE” od danas u prodaji!!!

Učestalost alergijskih bolesti u svetu, pa i kod nas, je u dramatičnom porastu, te se slobodno može govoriti o alergijama kao vidu moderne epidemije. Sa dolaskom toplijih dana kreću i problemi za sve one koji su alergični na polen drveća i trava. Iz tog razloga tema ovog broja posvećena je savetima kako pobediti alergiju i bezbrižno uživati u darovima proleća. 

Za vas smo izdvojili i specijalnu rubriku iz biografije Prim. dr sci. Todora Jovanovića, koja govori o periodu najranijeg detinjstva, kada je kao šestogodišnji dečak preživeo kliničku smrt usled teškog ranjavanja 1941. godine na Kosovu.

U rubrici lekovitim biljem do boljeg zdravlja pročitajte kako na prirodan način, uz pomoć biljaka možete poboljšati cirkulaciju i očistiti zidove krvnih sudova i tako sprečiti mogući nastanak srčanih oboljenja koja su na rang listi „bolesti ubica” na neslavnom prvom mestu.

Iako je uzročnik tuberkuloze otkriven pre gotovo 140 godina, tuberkuloza je i dalje bolest današnjice i drugi vodeći uzrok smrti od svih infektivnih bolesti. Iz tog razloga, posebna rubrika u okviru kalendara zdravlja posvećena je tuberkulozi sa posebnim osvrtom na simptome koje moramo naučiti da blagovremeno prepoznamo. Samo ako se na vreme prepozna i ako se na vreme započne adekvatno lečenje, tuberkuloza je uspešno izlečiva bolest.

Prvi broj časopisa rasprodat je u rekordnom roku. Zato požurite i nabavite svoj primerak na vreme! Cena časopisa je 150 din i možete ga kupiti u ul. Kneza Danila br. 8 u Beogradu.  Časopis možete poručiti i na kućnu adresu putem webshopa ili pozivom na brojeve: 011 33 41 622 i 011 33 41 644. Troškovi dostave časopisa na kućnu adresu su 180 din (BEX kurirska služba, isporuka je direktno na vrata, sa potvrdom o prijemu i registracijom u sistemu).

Nadamo se da ćete uživati čitajući i da ćete nam svojim pozitivnim kritikama, sugestijama i komentarima pomoći, da iz broja u broj, budemo sve bolji. Hvala Vam što pratite i podržavate naš rad.

SerbiaEnglish