Todoxin

Prodavnica

Prim. dr sci. Todor Jovanović

Prim. dr sci. Todor Jovanović

Primarijus dr sci. medicine Todor Jovanović posvetio je svoj dugogodišnji naučnoistraživački rad imunologiji i virusologiji i dao veliki doprinos razumevanju mnogih metaboličkih i imunoloških procesa u ljudskom oranizmu. Autor je više knjiga, članaka i studija iz oblasti medicinskih nauka i nekoliko praktičnih priručnika o ishrani i održavanju zdravlja.

Višedecenijski naučni rad na polju imunologije rezultirao je pronalaskom preparata TODOXIN®, koji je kroz svoju dugogodišnju primenu pokazao da je, kao dodatak ishrani zdravih i bolesnih, delotvoran u obnovi energetskog balansa i jačanju imunološkog sistema ljudskog organizma.

Svoja naučna istraživanja sprovodio je na uglednim svetskim institutima, klinikama i labaratorijama i bio saradnik eminentnim svetskim naučnicima iz oblasti HIV/AIDS i kanceroznih oboljenja.
Ispitivanja delotvornosti preparata TODOXIN izvršena su u:

Nacionalnom institutu za rak /National Cancer Institute/ Betezda, Vašington, SAD.
Karolinškom institutu – Odsek za imunologiju /Karolinska Institutet- Department of Immunology/ – profesori Sven Briton i Mikael Jondal.
Tehnical Service Laboratories, Misasaga – Ontario, Kanada,
Saveznom institutu za ispitivanje životnih namirnica /Bundesanstalt fur Libensmitteluntersuchung in Graz/Grac, Austrija.
Medicinskom fakultetu Univerziteta u Londonu- Odsek za virusologiju/ University College London Medical School- Department of Virology/ – prof.R.S. Teder.

Ispitivanja na ovim ustanovama su potvrdila da je TODOXIN potpuno prirodan preparat, koji nema nikakvih kontraindikacija ni sa jednim oblikom medikamentozne ili nemedikamentozne terapije. Na navedenim ustanovama TODOXIN je prošao sve tri faze ispitivanja koje se zahtevaju za lekove ili pomoćna lekovita sredstva- higijenska, toksikološka i klinička ispitivanja i dobio isključivo pozitivna mišljenja.