Todoxin

Jetra je centralna laboratorija ljudskog organizma i glavno mesto detoksikacije svih toksina koje unosimo putem hrane, lekova, alkohola ali i udisanjem zagađenog vazduha. Pored toga, jetra ima i niz drugih važnih funkcija u našem telu:

  1. Proizvodi žuč koja ima važnu ulogu u varenju hrane;
  2. Reguliše normalno održavanje glukoze u krvi između obroka;
  3. Vrši sintezu proteina;
  4. Vrši sintezu određenih faktora neophodnih za pravilno zgrušavanje krvi;
  5. Depo je određenih vitamina, gvožđa, imunih ćelija.

Hrana koju jedemo je prskana, zaprljana, obojena, nezdravo začinjena i vrlo često upakovana u nezdrave, toksične kutije i ambalaže. Situacija nije bolja ni sa vodom koju pijemo i vazduhom koji udišemo.

Sve što pojedemo i popijemo iz creva, putem portne vene dospeva u jetru koja se ponaša kao filter koji proverava i propušta u krvotok samo one materije koje su čiste, zdrave i bezbedne.

Zbog toga je izuzetno važno da jetra bude zdrava i pročišćena. Ukoliko jetra „zataji” u obavljanju svojih funkcija, dolazi do nagomilavanja toksina u telu i neizbežne bolesti. Vrlo često kada se neka bolest razvije (srčani ili moždani udar, kancer, dijabetes, alergije), jetra je već bila obolela. Zdrava jetra je preduslov dobrog zdravlja.

Preporučujemo grupu Todoxinovih preparata koji pomažu u čišćenju jetre zahvaljujući kombinaciji maslačka, čička, cikorije i rastavića. Uz kupljen komplet preparata, dobijate GRATIS čaj za čišćenje jetre.

VAŽNA NAPOMENA:
Paket obuhvata količine potrebne za period od 7 dana. Za postizanje željenih rezultata, preporučujemo korišćenje preparata u kontinuitetu, tokom 6 nedelja.