Todoxin

Prodavnica

Besplatne konsultacije

Savetovanje sa našim stručnim timom

Više od 70% naših korisnika su onkološki bolesnici. Todoxinovi proizvodi su odlična prirodna pomoć u borbi protiv tumorskih oboljenja i mogu se koristiti istovremeno sa primenom hemoterapije i radioterapije. Od trenutka kada se pojave prvi simptomi bolesti pa do momenta početka lečenja, u proseku prođe dva do tri meseca. Upravo taj period se smatra najznačajnijim jer od mera koje se u tom periodu preduzmu najviše zavisi ishod i prognoza bolesti. Ne čekajte nalaz biopsije i odluku konzilijuma, već promenite ishranu i ojačajte imuni sistem uz savete naših lekara.

Primena kombinacije Todoxinovih proizvoda pomaže i kod:

  • autoimunih bolesti,
  • virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija,
  • neuroloških oboljenja,
  • kardiovaskularnih oboljenja,
  • astme, alergija, ekcema i drugih.

 

Ukoliko vam je potrebna pomoć, zakažite besplatnu konsultaciju. Naš stručni tim će vam svojim savetima i višedecenijskim iskustvom zasnovanim na radu sa najteže obolelim pacijentima pomoći da nađete put ka brzom ozdravljenju.

Svoje nalaze možete slati na mejl adresu kontakt@todoxin.com

Besplatne telefonske konsultacije možete dobiti i pozivom na broj: 069 122 61 40.

Ukoliko želite da nas kontaktirate iz inostranstva, možete nas pozvati putem Vibera ili WhatsApp-a: +381 69 122 61 40.Konsultacija sa našim stručnim timom nije zamena za lekarski pregled, niti je primena Todoxinovih proizvoda zamena za lekove.